Smartare mat med automatiseringsteknik

Tillsammans med oss kan du tillverka livsmedel enklare och med större grad av självstyrande processer och maskiner. Här finns erfarenhet av stora mattillverkare såväl som mindre livsmedelsföretag. Säkra din konkurrenskraft och skapa ännu lite bättre produktionsflöden tillsammans med oss.

Välj ATLID för bättre livsmedelstillverkning

Dafgårds, Scan och Arla är bara några av de kunder inom livsmedelsbranschen som fått hjälp av oss. För företag inom livsmedelstillverkning som letar efter effektiva lösningar inom förpackningslinjer, emballering såväl som avemballering samt back- och pallhantering finns det både kunskap och erfarenhet du och ditt företag kan ha stor nytta. Du kan också få hjälp med tillverkningsmoment som steklinjer och riv- och skivlinjer. Oavsett om du har ett mindre företag som är i en utvecklingsfas eller driver en mer etablerad verksamhet med expansionsbehov är vi din partner.

Till dig som är slutkund och för dig som bygger maskiner

ATLID arbetar både med slutkunder som behöver utveckla automatiseringsprocesser, tillverkningsflöden och sjösätta ny tillverkning. Vi har också erfarenhet av att utveckla helt nya maskiner på uppdrag av maskintillverkare. Det gör att du som kund alltid kan få bra input från oss. Vi vet vad som krävs av maskiner som behöver fylla en roll i ett perfekt flöde och vilken effekt maskiner måste kunna leverera för att uppfylla  olika kravspecifikationer och säkerhetsrutiner. 

När du är redo för ny tillverkning och nya automatiseringskoncept

Har du en process du vill förbättra eller ett moment du vet kan effektivisera din tillverkning men vet inte hur du ska realisera det? Använd oss som din nya utvecklingsavdelning. Du lämnar utmaningarna till oss och kan i lugn och ro lägga alla resurser på löpande tillverkning. Med löpande avstämningar och agilt arbetssätt tar vi fram en lösning helt efter dina krav och behov. Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst samtal om automatisering. Det är det bästa vi vet.

Kontaktperson

Gunnar Wikstrand
gunnar.wikstrand@atlid.se
​​​​​​​+46 510 801 10