Smarta sågverk med automatisering

Skapa en tillverkningsprocess som inte bara ger dig en stark produktion och smarta flöden i sågverket. Använd teknik för att säkra arbetsmiljön och minska manuell översyn. Med många års erfarenhet av processer inom träförädling och sågverk är vi en partner du kan räkna med. 

Automatisera klyvning, sortering och hantering i sågverket

Välkommen till en specialist när det gäller automatiserade lösningar för sågverk och träindustrin. Tillsammans med oss kan du få hjälp med processer för timmersortering och intag av timmer, där hela lösningen bygger automatiseringsteknik. Med moderna och automatiserade lösningar kan du få hjälp med produktionsflöden som håller hög till-gänglighet och omsorg om maskinsäkerhet. Dessutom får dina operatörer ett gränssnitt som är enkelt att förstå och gör att de snabbt kan bedöma kritiska situationer och fatta rätt beslut. Det gör i förlängingen att stopptider minimeras och att du kan öka kvaliteten på tillverkningsflödet på lång sikt.

Säkerhetsprocesser som stärker din produktion

Arbetsmiljö och säkerhet är två faktorer som ständigt är närvarande i alla företags produktionstillverkning. Tillsammans med en partner som både kan utveckla produktionen och har tagit fram lösningar för maskinsäkerhet och automatisering gör att du kan optimera processer utan att arbetsmiljön glöms bort eller inte får den uppmärksamhet som behövs. Hundra procents säkerhet är alltid vår vision. Därför får du alltid utvecklare från oss som kan säkerhetsregler och föreskrifter och kan ta hänsyn till dessa i utveckling av en flexibel och pålitlig produktion. Vill du veta mer? Skicka ett meddelande till oss direkt genom att använda forumläret bredvid.

Kontaktperson

Uno Sand
uno.sand@atlid.se
​​​​​​​+46 510 801 10