Automatiserade koncept utvecklar ditt företag

Rusta ditt företag för framtiden genom att satsa på smarta automatiserade processer vid industriell tillverkning. Det ger dig möjlighet att kunna konkurrera bättre i framtiden och optimera din produktion idag. Av oss får du en egen utvecklinsavdelning.

Skapa en egen utvecklingsavdelning hos oss

Oavsett om det gäller intern automationsavdelning i er produktion eller om ni är maskin/systemutvecklare. Ge oss en önskan och få en lösning för automatisering tillbaka. Idag är tillverkningsprocesserna en framgångsfaktor såväl som konkurrensmedel. Med automatiserad tillverkning går det att optimera, kvalitetssäkra och förbättra din produkt. ATLIDhar redan idag utvecklat nya automatiserade koncept som gjort att företag kan arbeta helt annorlunda med sin produkt. Genom att göra det parallellt med den vanliga produktionen och utanför företaget, får du möjlighet att få tillgång till nya ingångar, synvinklar och tekniska lösningar som vi tillsammans omvandlar till en lösning som gör skillnad för ditt företag.

 
Vi ger dig konkurrenskraft medan du producerar

Genom att ha en partner som parallellt arbetar med din utveckling kan ditt företag koncentrera sig full ut på löpande produktion. Hos ATLID får du ett nära, ärligt och helt konfidentiellt samarbete med att skapa nya automatiseringsprocesser som stärker din produktion. Med ett agilt arbetssätt får du flera små leveranser under resans gång som både utvärderas och testas skarpt. Det ger trygghet genom hela processen och säkrar upp att resurser läggs på det som gynnar din tillverkning. Det gör också att vi under resan kan omvärdera behov, göra ändringar och att resultatet blir bättre i slutändan.

Från konstruktion av maskiner till smarta processer

Bygger du maskiner till svensk industri, men behöver hjälp med att konstruera och utveckla nya, addera fler funktioner eller förbättra redan befintliga produkter? Du kan använda oss som input och utvecklare. Har ditt industriföretag en maskinpark som behöver uppdateras för att kunna arbeta mer automatiserat och öka säkerheten? Då är vi din partner. Under åren har vi både arbetat med leverantörer av maskinbyggare och med dig som är slutkund för att göra anpassningar och justeringar. Det gör också att du hittar extremt bra kunskap om vad som behövs för att automatisera olika moment, hur robotceller bäst kombineras eller vilka sensorer som behövs var för att kunna öka säkerheten och minimera risk för personskador.

Följande märken vi är vana vid att arbeta med:

  • Siemens
  • Omron
  • Mitsubishi
  • Rockwell
  • Danfoss
  • Jokab (ABB)
  • Weidmuller
  • SEW
  • ABB
  • Schneider

Vill du veta mer?

Nyfiken på att få hjälp med utveckling av automatiserade processer? Hör av dig till oss och ställ frågor som förbättra och utvecklar ditt företags produktion. Du når oss på ​​​​​​​+46 510 801 10 eller genom att skicka ett mejl. Välkommen!